Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (5.00 secunde)
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
cantecul miilor de oameni. Cea de-a X-a editie a avut lansari de albume si trofeu oferit unui tanar artist dedicat muzicii folk (Autoare: ... de valuri. Parea a fi geloasa pe marea de oameni care s-a adunat la Vama Veche, la cea de-a X-a editie Folk You!
Magda Marincovici a postat pe Facebook un text, pe care il puteti citi in continuare: In ziua de 2 noiembrie, Biserica Romano-Catolica ii pomeneste pe credinciosii raposati, in toate bisericile Arhidiecezei prin celebrarea unui requiem solemn pentru odihna vesnica a celor ce s-au intors in Casa Tatalui.
Rasturnare de situatie. ... Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Partidul Conservator se retrage de la guvernare. Adica ii obliga pe cei doi oameni sub 40 de ani pe care i-au promovat (Bogdan Pascu, pana azi ministru de stat, si Codrut Seres, pana astazi ministrul economiei) si alti cativa secretari de stat sa-si dea demisia sub luminile presei.
Un consilier al fostului candidat la presedintia Iranului Mir Hossein Moussavi a afirmat, intr-un raport adresat Parlamentului, ca 69 de persoane au murit in timpul violentelor care au urmat realegerii controversate a lui Mahmoud Ahmadinejad, relateaza un ziar reformator.
De unde aceasta viteza naucitoare a focului, de unde vine infernul dezlantuit in zeci de secunde?/Autoare: ... Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
MAE confirma 8 romani morti in cutremurul din Italia. Opratiunile de cautare continua Un comunicat nou al MAE confirma amploarea crescanda a tragediei din Italia:
In general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune. Pentru romani, a visa bani insemna ca vei avea parte de multe vorbe, ca vei fi ametit cu vorbe, ca vei auzi multe vorbe goale.
Liderul francez de extrema-dreapta Jean-Marie Le Pen (foto) s-a referit la atentatele din 11 septembrie 2001, din SUA, ca la un "incident" in comparatie cu numarul de victime din Irak sau din cel de-al Doilea Razboi Mondial, in cadrul unui interviu publicat, ieri, de ziarul La Croix si citat de AFP.
Comandamentul "Sezon Estival 2009" activat in judetul Constanta de Marian Zlotea (foto), seful Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), continua sa se suprapuna peste controalele si competentele inspectorilor locali.
Parisul este capitala mondiala a luptei contra terorismului duminica, printr-o reuniune internationala si un mars republican la care participa peste un milion de persoane, intre care zeci de lideri straini, dupa atentatele comise de trei jihadisti si soldate cu 17 morti, relateaza AFP.
Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ion Ariton si ministrul Muncii, Ioan Botis, au discuta cu conducerea Companiei Nationale a Huilei despre tragedia care a avut loc sambata la mina din Uricani.
Washingtonul s-a declarat pregatit sa ajute Rusia sa asigure securitatea la JO de la Soci Statele Unite sunt pregatite sa ajute Rusia, lovita saptamana trecuta de doua atentate, sa asigure securitatea la JO de la Soci, i-a afirmat secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, omologului sau rus, Serghei Soigu, relateaza AFP.
Arhanghelii din calendarul bisericesc sunt conducatorii cetelor de ingeri, avand aripi si purtand sabii, ca simbol al biruintei, si sunt calauze ale sufletelor in drumul acestora spre rai.
FLORIILE deschid saptamana cea mai importanta pentru pregatirile de Pasti, cunoscuta sub numele de "Saptamana Mare", dupa cele 40 de zile de post.
In Biblie sunt cuprinse 66 de carti diferite. ... • Autorii Aproximativ 40 de autori diferiti au contribuit la scrierea Bibliei, de-a lungul a aproximativ 1500 de ani. ... Din toata aceasta diversitate, in mod extraordinar, a rezultat o unitate incredibila, cu teme comune intretesute.
In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
Duminica Tomii este prima duminica dupa Paste, iar pentru crestin-ortodocsii este o zi extrem de importanta. Aceasta zi este dedicata Sfantului Apostol Toma si pomenirii celor morti si incheie Saptamana Luminata. ... Spre deosebire de ceilalti apostoli, Toma nu a crezut in invierea lui Iisus Hristos.
HotNews.ro Tentativa de lovitura de stat militara din Turcia a esuat: 265 de morti si 1.440 de raniti. / Liderii de la Ankara il acuza pe predicatorul turc Fethullah Gulen, aflat in exil in SUA, ca ar fi in spatele puciului si vorbesc despre razboi cu Statele Unite.
google-analytics.com